În acest magazin comercializăm produse numai către PERSOANE JURIDICE

Pentru a achita produsele achiziționate din magazinul SanaPlus, vă punem la dispoziție următoarele modalități de plată:

– Ramburs la livrare;

– Ordin de plată pe baza Facturii Proforma;

– Depunere în contul bancar al companiei noastre;

– Plata online cu cardul prin platforma securizată EuPlatesc.ro.

 

1. Plata ramburs sau numerar la sediu

Această modalitate de plată permite achitarea comenzii în momentul livrării. Plata se face în lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul SanaPlus. În cazul livrării produselor la sediul companiei, plata se va face către agentul de curierat care efectuează livrarea, și care, în schimbul banilor, vă va elibera o chitanță. Pentru persoanele juridice, limita de plată este de 5.000 RON pe zi.

2. Plată prin Ordin de plată

La înregistratrea comenzii, aveți posibilitatea să alegeți plata prin bancă. Plata se face în baza facturii proforma emise de către SC Klasse Jobs Consulting SRL, deținătoarea magazinului SanaPlus, după confirmarea disponibilității produselor. În cazul în care nu aveți cont bancar, puteți efectua depunere în contul SC Klasse Jobs Consulting SRL.

Livrarea mărfii se face după confirmarea plății proformei emise, în contul de mai jos.

Numele societății: Klasse Jobs Consulting SRL

Cont bancar: RO31 INGB 0000 9999 0827 6684, deschis la ING Craiova

Cod de înregistrare fiscală: RO21905665

Pe lângă contul de mai sus, Klasse Jobs Consulting SRL vă pune la dispoziție și un cont deschis la Trezoreria municipiului Craiova. Plata în acest cont este rezervată exclusiv entităților juridice cu capital de stat:

Numele societății: Klasse Jobs Consulting SRL

RO49 TREZ 2915 069X XX01 5135, deschis la Trezoreria municipiului Craiova

Cod de înregistrare fiscală: RO21905665

Pentru a evita atribuirea greșita a plății, va rugăm să menționați pe ordinul de plată numărul Facturii Proforma.

Plata prin transfer bancar efectuată în numele Persoanei Juridice pentru care se emite Factura Fiscală trebuie făcută doar din contul respectivei Persoane Juridice.

3. Depunerea direct în cont

Plata se face în baza facturii proforma emise de către SC Klasse Jobs Consulting SRL, deținătoarea site-ului www.sanaplus.ro, după confirmarea disponibilității produselor. în cazul în care nu aveți cont bancar, puteți efectua depunere în contul SC Klasse Jobs Consulting SRL:

Numele societății: Klasse Jobs Consulting SRL

Cont bancar: RO31 INGB 0000 9999 0827 6684, deschis la ING Craiova

Cod de înregistrare fiscală: RO21905665

Livrarea produselor se efectuează după intrarea în contul societății a contravalorii facturii Proforma.

Pentru a evita atribuirea greșită a plății, vă rugăm să menționați pe ordinul de plată numărul Facturii Proforma.

Plata prin depunere în cont efectuată în numele Persoanei Juridice pentru care se emite Factura Fiscală trebuie făcută sub condiția menționării pe Ordinul de Plată a entității juridice plătitoare, nu a persoanei fizice care efectuează depunerea.

Ne rezervăm dreptul ca, în cazul anumitor comenzi, să solicităm plata în avans, parțial sau integral.

4. Plata online cu card bancar

Dacă ați ales metoda de plată „Online prin card bancar” este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

 – Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure”, elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca celor realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

 – „3-D Secure” asigură, în primul rând, că nicio informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, în niciun moment, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Important de știut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput niciun comision!