Import și distribuție consumabile si echipamente medicale

Principalul tău furnizor de produse medicale este acum și online

Produse de calitate la prețuri avantajoase

Consumabile, echipamente, mobilier și dispozitive medicale.

Suntem în permanență conectați la clienți și comunitate

16 ani de experiență și ascultare activă!

16 ani de creștere!

Având o experiență vastă în vânzarea de consumabile medicale, aparatură sau instrumentar, am înțeles că, alături de „chemarea” pentru această meserie, calitatea produselor poate crea, deasemenea, plusvaloare actului medical. Astfel, colaborarea cu parteneri din România si străinătate care au la bază valori bazate pe respect si etică, pentru comercializarea diferitelor consumabile, echipamente sau dispozitive medicale a devenit o prioritate. Ne-am ascultat clienții și am înțeles că o selecție riguroasă a furnizorilor pentru păstrarea unui standard ridicat al produselor este ceea ce își doresc atât pentru calitatea actului medical cât și pentru sănătatea pacienților.

Compania noastră pune un accent deosebit pe înțelegerea și respectarea părerii clienților noștri și pe oferirea de soluții viabile pentru fiecare solicitare în parte, soluții independente care corespund cel mai bine unui context personalizat.

SanaPlus pentru comunitate

Schimbarea pornește de la noi… de la mine și de la tine!

Noi, la SanaPlus, suntem o mare familie și ne implicăm activ în sprijinirea comunității. Suntem conștienți că schimbarea pornește de la noi și că orice drum începe cu primul pas.

Misiunea noastră este să aducem un zâmbet pe buzele celor cărora viața nu le-a surâs îndeajuns. De aceea, redirecționăm 20% din impozitul pe venit către persoanele care suferă de boli incurabile, prin intermediul organizațiilor non-guvernamentale.

Și nu ne oprim aici. Suntem atenți în fiecare zi la nevoile comunității din care facem parte și încercăm să oferim ajutor, oricât de neînsemnat ar părea. La fel poți face și tu. Găsește o cauză în care să crezi și oferă un zâmbet, o vorbă bună, un sfat, prin voluntariat, sau poți redirecționa o parte din impozit.

Nimic nu se pierde, totul se transformă!

(Re)utilizăm responsabil!

Reutilizarea materialelor reprezintă un pas deosebit de important în gestionarea deșeurilor, având efecte pozitive atât din punct de vedere ecologic, cât și financiar.

Ca un prim pas în protejarea mediului înconjurător, la Sanaplus, nimic nu se pierde, totul se transformă! Pentru fiecare colet, trimitem produsele în ambalajul original, primit de la producător, iar acest lucru este indicat prin prezența etichetei de “Reutilizare inteligentă”. Astfel, în procesul de ambalarea a coletelor, ne asumăm responsabilitatea atât față de client, cât și față de mediu, reutilizând toată materia primă de care dispunem.

SanaPlus Premium!

Schimbarea pornește de la noi… de la mine și de la tine!

…atunci când brand-ul este important!

Din 2020 ne-am implicat într-o noua provocare: crearea unei mărci premium de produse medicale destinate cabinetelor și clinicilor medicale pentru care imaginea proprie este la fel de importantă ca și calitatea produselor.

  • Calitate garantată
  • Ambalare specială