În acest magazin comercializăm produse numai către PERSOANE JURIDICE

Prețurile practicate în magazinul SanaPlus

Toate preturile din acest website sunt exprimate in RON si sunt exprimate atat prin valoarea fara TVA cat si prin valoarea cu TVA ( taxa pe valoare adaugata ). Aceste preturi nu includ taxele de transport, daca nu se specifica in mod expres altfel ( vezi si „Livrarea produselor” pentru detalii suplimentare ). Preturile pot suferi modificari, fara o instiintare prealabila, insa comenzile deja plasate si confirmate, vor fi onorate la preturile afisate pe site-ul www.sanaplus.ro la momentul inregistrarii comenzii. 

Incercam sa va asiguram ca toate preturile de pe site-ul www.sanaplus.ro sunt corecte, insa, in ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. Pentru aceste greseli, odata descoperite, ne rezervam dreptul de a le corecta si ne cerem scuze in avans pentru eventualele neplaceri pe care le-ar putea provoca. Daca vom descoperi o greseala in pretul articolelor pe care le-ati comandat, va vom anunta cat mai curand posibil.

– Daca pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat contravaloarea produselor in avans, atunci, diferenta va fi returnata dupa cum se va conveni de comun acord, dar nu mai tarziu de 30 de zile.

– Daca pretul real este mai mare decat pretul publicat pe site, aveti posibilitatea de a alege intre a reconfirma comanda dvs la pretul real sau anularea acesteia. Daca nu putem sa va contactam, din motive independente de noi, atunci vom considera comanda dvs ca fiind anulata. Daca alegeti sa anulati comanda pentru care deja ati platit contravaloarea produselor, atunci va vom returna integral suma platita.